Quotes over Aafke’s werk

Marktonderzoeker Marianne Vorrink: “Toen ik een reis met Sawadee wilde boeken is mijn keuze gevallen op Georgië, mede door het artikel van Aafke in het blad Trips & Trails. De liefde voor het land werd zo duidelijk verwoord dat ik die zelf wilde ervaren.”

Guus Hendriks, kenniscentrum Horeca: “In korte tijd verdubbelde het aantal unieke bezoekers op horecaleven.nl! Sinds 2011 schreef Aafke voor Horecaleven toegankelijke webteksten over horecaprofessionals: waar lopen ze in hun werk tegenaan? En hoe hebben zij problemen of obstakels op een positieve manier opgelost? Mede dankzij Aafke is Horecaleven een succes geworden.”

Karen Wikart, contentmanager ANWB: “Aafke is een freelancer waar je van op aan kunt. Ze heeft de hele wereld over gereisd, kent overal mensen, en is zeer inventief bij het vinden van invalshoeken. En dan levert ze ook nog op tijd aan!”

Fotograaf Ingmar Timmer: “Al jaren ken ik Aafke, voor een uitgeverij hebben we verschillende reizen gemaakt in o.a. Engeland en de onderwerpen waren altijd bijzonder en uniek. Als je met haar op pad bent dan is alles perfect geregeld; afspraken, planning en contacten. Dat maakt reizen een stuk relaxter. Inmiddels werk ik voor Horeca Info met haar en het is nog steeds fijn werken. We zien elkaar geregeld bij de interviews en dan is het nog altijd primadeluux. Kritisch is ze wel hoor, maar dat mag van mij. Tenslotte is het een goeie eigenschap!”

Geïnterviewde Natascha van Walraven op horecaleven.nl: “Wow, wat heb je een mooi stuk over me geschreven. Ik ben heel blij met dit prachtige geheel:-).”